WEDSTRIJD ZVK Wezel - ZVK Scherpenheuvel  11 - 1  (2-0)

DATUM 16-09-2005  21:30

DOELPUNTEN 1-0 Amraoui, 2-0 Duquet, 2-1 Celis, 3-1 Duric A, 4-1 Vanderperre, 5-1 Vanderperre, 6-1 Amraoui, 7-1 Vanderperre, 8-1 Amraoui, 9-1 Mallants, 10-1 Kodalci, 11-1 Vanderlinden

VERSLAG Wezel startte niet overtuigend aan de wedstrijd en op enkele kleine kansjes na was er weinig te beleven de eerste 10 minuten. De beste kansen waren zelf voor de bezoekers. In de 11de minuut kon Wezel dan toch de score openen. Het was Amraoui die na een rommelige fase voor doel de bal toch over de lijn kreeg. Wezel bleef een veel te laag tempo spelen en als er dan al een kansje kwam dan was er steeds de goed keepende Van Mol die in de weg lag. In de 15de minuut kreeg Wezel een vrije trap op een meter of 10 van het doel. Duquet zette zich achter de bal en trapte deze staalhard binnen, 2-0. Zo bleef het tot de rust.

Scherpenheuvel begon zeer gretig aan de tweede helft en in de 21ste minuut stond de 2-1 op het bord. Het was Celis die van op de penaltystip de aansluitingstreffer kon maken. Nog geen minuut later botste Naalden op een speler van Scherpenheuvel en tot ieders verbazing kreeg hij hiervoor zijn tweede gele kaart. Wezel moest nu twee minuten met drie veldspelers verder en raar maar waar dit ging veel beter dan met 4. Wezel maakte via Almir Duric zelfs de 3-1. Met nog 14 minuten te spelen mocht Wezel weer met 4 veldspelers verder doen. Vanderperre maakte direct daarna de 4-1. Wezel kon de wedstrijd nu rustig uitspelen maar dit waren ze blijkbaar niet van plan. Duric en co vonden het tijd om de supporters ook eens wat te gunnen. Vanderperre opende de ZVK Wezel show, hij maakte er 5-1 van. Vervolgens was het Amraoui die er 6-1 van maakte. De volgende was weer voor Vanderperre, 7-1. Vervolgens was het weer Amraoui, 8-1. Trainer Tarzan vond het tijd om de twee beloften, Mallants en Vanderlinden eens te laten proeven van 2de nationale. Mallants bedankte meteen zijn trainer en scoorde de 9-1. Met nog 4 minuten op de klok maakte Kodalci er 10-1 van. De laatste goal van de avond was voor de 17 jarige Vanderlinden en meteen was de 11-1 eindstand bekend.

Met deze overwinning blijft Wezel het maximum behouden, en kan het met het volste vertrouwen uitkijken naar de derby tegen Kaya's Beringen.

Kern ZVK Wezel: Lemmens, Duric, Duquet, Vanderperre, Kodalci, Amraoui, Naalden, Smaal, Duric, Frederick, Mallants, Vanderlinden

Kern ZVK Scherpenheuvel: Van Mol, Van Kerkhoven, Schoonis, Bens, Vanderstraeten, Celis, Vangenechten, De Busscher, Geladi, Faesen, Faesen, Kaerts

Scheidsrechter: Bylois Gerd, Vromans Luc